Tietoja Meistä2019-01-28T10:19:19+03:00

Venus Aesthetic Studio

+358 44 975 6563

Osoite

 Lönnrotinkatu 16 Helsinki 00120
Lönnrotinkatu 16 Helsinki 00120

Venus Aesthetic Studio on korkeatasoisiin laitehoitoihin erikoistunut SpaClinic Helsingin sydämessä. Studio on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia esteettisiä laitehoitoja kuluttajille. Klinikka toimii myös maahantuojan koulutuskeskuksena alan ammattilaisille.

Henkilöstöllämme on vuosikymmenten kokemus lääketieteellisten laitteista, esteettisestä lääketieteestä, kansainvälisestä jakelusta, sekä lisäksi teknologian alalla että liiketoiminnan kehittämisessä ja konsultoinnissa.

Millenial Aesthetic Studio perustettiin vastaamaan kuluttajien toiveisiin. Yhdestä paikasta tullaan tulevaisuudessa saamaan kaikki esteettisen alan palvelut.

Millenial Medical on yksinoikeutettu jälleenmyyjä Suomessa alan parhaille merkeille kuten Syneron Candela ja Cocoon Medical. Millenial Medical tarjoaa huippuluokan järjestelmien lisäksi kliinistä koulutusta, huolto- & korjauspalveluita, rahoitusta sekä konsultointia & markkinointia.

Järjestelmiä käytetään mm. dermatologian, kosmetologian, plastiikkakirurgian, ja gynekologian aloilla.

Teemme yhteistyötä sekä julkisten että yksityisten sairaaloiden ja klinikoiden kanssa.

Tervetuloa Millenial Aesthetic Studio:n sivuille! Verkkokaupan varaukset ovat keskeytetty. Mikäli sinua kiinnostaa jokin hoidoistamme, ota meihin yhteyttä: Lähetä meille FB Messenger viesti ↘ tai soita numeroon +358 44 975 6563 Piilota tämä ilmoitus